6 gode grunner til å dyrke i opphøyde bed

5 Responses

 1. Amund Gaare sier:

  Luft, god jord, næring og vann ja! alle kan komme i gang med dyrkinga fort,
  med opphøyd bed og lyse tanker. Til lykke

 2. Berit sier:

  Jeg prøver for første gang med opphøyde bed i år! Jeg flytter kjøkkenhagen opp i høyden! Fikk gode tips her!!og ja «lyse» tannker har jeg :O)Gleder meg til å følge deg her, nydelig blogg!

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Så hyggelig at du liker bloggen min! Og lykke til med opphøyde bed. Jeg synes det er en genial måte å dyrke på, enten man har en vanlig hage eller er henvist til dyrking på mindre områder.

 3. Lise sier:

  Hei, veldig kjekk og informativ side. Jeg har tenkt å anlegge opphøyd bed med pallekarmer på terrassentil våren, men er usikker på hva jeg kan bruke som bunn. Terrassen er av tre så jeg kan ikke ha jorda direkte på terrasseen, men det vil ikke være noe problem at vannet renner ned. Har du noen tips?

 4. Jeg benytter muligheten å søke etter råd fra alle de fantastiske små bønder der ute.Jeg har tenkt å ønsket om å dyrke pinto bønner i opphøyde bed i hagen min.Jeg shar tyvstartet inne og det ser ut som de spirer bra. Spørsmålet er….skal de bindes opp eller trenger de noe å klatre på. Hvor høye er de forventet å bli.har du noen tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *