Grønne larver spiser på plantene mine- hva kan jeg gjøre?

9 Responses

 1. Anette sier:

  Hei, jeg har hatt en del spising på reddikene mine i år, men ingenting på blomkarsen faktisk! Men jeg undrer på hvor blomstene blir av?? Det er bare blader i massevis hos meg..De er høye og dekorative forsåvidt, men ønsket meg jo blomster. Har vannet og vannet, men ikke gjødslet for det skulle man vist ikke….tips?

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Jeg pleier heller ikke være plaget av larvegnag på blomkarsen. Kanskje sommerfuglen fant andre planter den liker enda bedre:-)

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Når det gjelder manglende blomster på blomkarsen høres det ut som plantene dine har fått mye næring, selv om du sier du ikke har gjødslet. Gjødslet du samme jorda mye i fjor? Eller dyrker du dem i jord fra sekk som var godt gjødslet på forhånd? Uansett vil blomstene komme etterhvert, men plantene dine prioriterer tydeligvis vekst akkurat nå. Håper det går seg til, Susanne

 2. Jorunn u beisland sier:

  Kan det hjelpe med grønsepevann. Så de første i dag. Fjernet de. Har de i kasse på terrassen.

 3. Mariabel sier:

  veldig bra

 4. Mathilde sier:

  fint skrevet og veldig gode tips

 5. leonora sier:

  du er feit

 6. naomi sier:

  hater deg

 7. Mathilde sier:

  Er de giftige og kan spise og alle hageplantene mine?
  Hva skal jeg gjøre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *