Grønne larver spiser på plantene mine- hva kan jeg gjøre?

3 Responses

 1. Anette sier:

  Hei, jeg har hatt en del spising på reddikene mine i år, men ingenting på blomkarsen faktisk! Men jeg undrer på hvor blomstene blir av?? Det er bare blader i massevis hos meg..De er høye og dekorative forsåvidt, men ønsket meg jo blomster. Har vannet og vannet, men ikke gjødslet for det skulle man vist ikke….tips?

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Jeg pleier heller ikke være plaget av larvegnag på blomkarsen. Kanskje sommerfuglen fant andre planter den liker enda bedre:-)

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Når det gjelder manglende blomster på blomkarsen høres det ut som plantene dine har fått mye næring, selv om du sier du ikke har gjødslet. Gjødslet du samme jorda mye i fjor? Eller dyrker du dem i jord fra sekk som var godt gjødslet på forhånd? Uansett vil blomstene komme etterhvert, men plantene dine prioriterer tydeligvis vekst akkurat nå. Håper det går seg til, Susanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *