Hvordan bli kvitt bladlus i drivhuset

4 Responses

 1. Trang le sier:

  Prøv melk for å bli kvitt bladlus;-) jeg hadde veldig mange bladlus på mine hageroser. Så jeg prøvde melk i en sånn sprayflaske. Og i tillegg brukte jeg hendene å fjerne dem. Så kom de ikke tilbake mer . Så plantene klarte seg fint hele sommeren:-)

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Et godt tips, og helt ufarlig å prøve:-)

   • Lillian Ditlefsen sier:

    Min beste erfaring med bladlus er å blande Zalo og vann å sprøyte med. Zalo er mildere med bladverket enn grønnsåpe :)

 2. Olivia sier:

  Hei! På denne siden finner du mange gode råd til hvordan du skal bli kvitt bladlusa: http://www.kjerringraadkroken.com/bladlus/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *