Planter til balkonghagen: Sukkererter

4 Responses

 1. Solfrid hellem sier:

  Jeg har lagt mine erter i vann og nå har de fått en spire. Da lurer jeg på: Skal spiren vende ned eller opp når jeg setter erten i jorda ? Jeg ble plutselig usikker på det.

 2. Silje sier:

  Jeg har plantet ut mine små ertestiklinger i store potter, men de ser ikke ut til å vokse. De har fått vann og næring, men lurer på om jorden kanskje er for tung, og ikke drenerer bra nok. Kan jeg blande inn et par never med sand i ettertid? Eller hva kan problemet være?

 3. Anette sier:

  Hei
  Plantet sukkererter i en kasse på plenen i vår , skal de kippes ned til høsten når de har visnet? eller stå over til våren igjen?
  Er de flerårig, eller må jeg så nye til våren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *