Spør en gartner: Hjelp, hva har jeg sådd?

5 Responses

 1. Anette sier:

  Hei Susanne og takk for svar :) Vet du, jeg tok like godt og gjorde alt på nytt rett før påske!!!Omrokkerte på jord og sådde nytt med merkelapper på hver potte. Nå står de fint under plast i vinduskarmen, og jeg håper at de ikke har fått for lite eller for mye vann, og at de får nok lys. Blir gøy å pusle med det utover våren! Det eneste jeg tenker på at jeg sådde squash allerede nå, så det kan jo bli en utfordring hvis begge mine potter vokser seg store, slik at jeg må ta vare på de innne lenge før det blir varmt nok ute ;) hehe. Man skal feile og lære litt-men moro er det uansett!Ha en fin vår!

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Da har du orden i sysakene:-) Husk å fortsette å merke når du etterhvert prikler plantene, det er ofte da jeg faller av og mister oversikt over sortene jeg så nøye hadde tenkt ut. Og squashen kan absolutt bli en utfordring – den blir raskt stor og flott. Men «learning by doing» er både morsomt og nyttig. Lykke til!

 2. Yngve sier:

  Jeg var ute for det samme her i våres. Hadde fem forskjellige typer tomat som jeg sådde i små potter og menigen var at jeg skulle ha to planter av fire sorter og seks av en. Såingen ble gjort unna men merkingen ble glemt bort pga gjester på døra. Etter et par dager gikk jeg for å se hvordan det sto til og var ikke kar om å huske hva som var hva. Så nå gror det flere tomatplanter i skjønn forening enn det som oprinnelig var meningen. Nei, merke pottene (pakketeip og tusj) før en sår er tingen.

 3. Ola Kielland-Lund sier:

  hei. Jeg har plantet et epletre på leirgrunn. Det er gravet ut en grop på ca.1m, i diameter og 1/2 m, dybde. Gropen er fylt med matjord slik at røttene har gode forhold.
  Hvilke muligheter har epletreet til å vokse seg stortunder disse forhold?

 4. How goes it, good internet site you have there.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *