Spør en gartner: Hvordan bruker jeg kugjødsel i hagen?

5 Responses

 1. Mette sier:

  Heisann.
  Har du erfaringer med bat guano, innhold og effekt. Mange i chili – verdenen som sverger til denne. Epsomsalt er også en bestanden som man «må»ha. Må man det?
  Hilsen Mette

  • Susanne Hjertø Wiik sier:

   Hei Mette!
   Nei, jeg har ikke brukt bat guano. Det kan godt hende dette har en sammensetning som er ypperlig for chilier, men mine chilier har klart seg bra med hønsegjødsel. Epsomsalt har jeg heller ingen erfaring med, og vil derfor bestemt hevde at det man slett ikke ha. Som på alle andre områder er det det trender og moter i plante- og hageverden, og det dukker stadig opp spesialiserte produkter som har mer eller mindre praktisk nytte. Om man har penger og nysgjerrighet er det selvsagt bare å prøve, men nødvendig for å få gode resultater er det ikke. Hilsen Susanne

 2. Informativt innlegg!

 3. Mette sier:

  Beroligende! Da skal jeg fortsette å kose meg!

 4. anne-lise sier:

  Hva med hestmøkk hvordan er egenskapene til dem?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *