Tørking av urter

7 Responses

 1. Tove sier:

  Takk nok en gang Susanne:) nå er tørkingen i ovn og i pose på et tørtloft i gang:) nå blir det fiskekrydder, spennende:)

 2. Tove sier:

  Hei! Tørkingen i ovnen gikk fint, jeg hadde et program på oven min som tørking, varmluft på 60grader, men det ble for mye varme. Oreganoen ble brun, nytt forsøk med 30 grader det gikk fint. Blandet dill, gressløk, persille og litt sitronmeliss og sitrontimmian. Har ikke forsøkt det enda, det luktet godt:) Resultat av det som henger på tørkeloftet i poser kommer jeg tilbake til når de er ferdig:)
  Tove

 3. Ellen sier:

  Hei,
  Estragonsmør er nydelig til hvit fisk :-)

 4. Gunn sier:

  Jula har nå rimelige elektriske tørkere :) Her blir det oregano, timian og salvie. Kanskje julegaver på pene glass om dette blir vellykka?

 5. Lise Homdal sier:

  Hei, i år har jeg lyst å lage meg te av mynte og salvie, er det noe jeg bør huske eller passe på?

 6. Anne sier:

  Hei. Kan ramsløk passe til tørking? Vi er heldige og har god tilgang på det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *