Slik får du flere frø til å spire

5 Responses

 1. Akka Scharp sier:

  Dette med frø er interessant. hat fått noen magnoliafrø, hva gjør jeg med disse??

 2. lol sier:

  lololololol

 3. Wenche sier:

  Tusen takk for oversiktlig og nyttig informasjon 👍🌱🌻🌱🌻🌱

 4. Sigrun Blekastad Ellingsen sier:

  Denne var skikkelig oversiktlig og godtforklart ! For meg blir det et oppslagsverk for dette temaet.Nå synes jeg jeg bare kan gå inn på denn sida, så får jeg svar på såing som jeg ellers har spurt litt om her og der. Tidsbesparene. mange takk !

 1. 29/02/2016

  […] Absolutt en plante som fortjener sin plass uansett om du dyrker i potte eller hage. De fleste staudefrøene er puttet i kjøleskapet i plastposer med vermikulitt, og der blir de til jeg kan så dem utendørs på […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *